Напрямки діяльності

ПРОСВІТНИЦЬКИЙ

• Підвищення рівня обізнаності громадян щодо здорового харчування для дітей, молоді та дорослих.
  • Проведення лекцій та семінарів для загальної аудиторії при закладах охорони здоров’я (пологові будинки, харчування онкохворих, різні види дієт для пацієнтів різного ступеня захворюваності).
  • Освіта лікарів (проведення консиліумів, тематичних семінарів та вебінарів, конференцій та майстер-класів з дієтології) задля того, щоб сформувати правильне уявлення про те, що лікування це не тільки ліки, а ще і раціональне харчування, і що саме лікар несе цей меседж пацієнту та надихає його на нові корисні звички.
  • Взаємодія з вищим керівництвом країни, лідерами думок, бізнес-елітою та громадськими діячами задля впровадження оптимізованого меню в закладах освіти (дитячі садки, школи) та закладах охорони здоров’я (лікарні).
  • Проведення майстер-класів з приготування корисних страв.

ДОСЛІДНИЦЬКИЙ

• Вивчення поширеності надлишкової маси тіла та ожиріння серед дітей і підлітків, визначити основні чинники ризику їхнього розвитку, а також оцінити вплив порушення метаболізму на шкільну успішність, частоту простудних захворювань, розвиток соматичної патології. Це унікальне по своїй суті дослідження, яке досі взагалі не проводилось не тільки в Україні, а й в СНД. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в дослідженні звертатися до нашої команди.
  • Проведення наукових досліджень серед населення (анкетування, обміри, лабораторні показники). Так, нашою командою вже було проведено дослідження впливу низьковуглеводного раціону на корекцію надмірної ваги та метаболічних показників серед дорослих.

CОЦІАЛЬНИЙ

• Модернізація харчування дітей та підлітків у навчальних закладах задля запобігання надлишковій масі тіла, ожиріння, хворобі та навіть розумовій діяльності і, як наслідок, слабкій успішності. Наразі шкільний асортимент – це суцільна “цукрова бомба” (печиво, вафлі, мармелад, ватрушки, пиріжки, булочки, соки), що ніяк не сприяє здоров’ю.
  • Гранти на безоплатний дієтологічний супровід пацієнтів з цукровим діабетом, серцевою недостатністю, остеоартрозом.

Податися на безкоштовний дієтологічний супровід