Підвищення рівня обізнаності громадян щодо здорового харчування для дітей, молоді та дорослих.
Проведення лекцій та семінарів для загальної аудиторії при закладах охорони здоров’я (пологові будинки, харчування онкохворих, різні види дієт для пацієнтів різного ступеня захворюваності).
Освіта лікарів (проведення консиліумів, тематичних семінарів та вебінарів, конференцій та майстер-класів з дієтології) задля того, щоб сформувати правильне уявлення про те, що лікування це не тільки ліки, а ще і раціональне харчування, і що саме лікар несе цей меседж пацієнту та надихає його на нові корисні звички.
Взаємодія з вищим керівництвом країни, лідерами думок, бізнес-елітою та громадськими діячами задля впровадження оптимізованого меню в закладах освіти (дитячі садки, школи) та закладах охорони здоров’я (лікарні).
Проведення майстер-класів з приготування корисних страв.
ДОСЛІДНИЦЬКИЙ
Вивчення поширеності надлишкової маси тіла та ожиріння серед дітей і підлітків, визначити основні чинники ризику їхнього розвитку, а також оцінити вплив порушення метаболізму на шкільну успішність, частоту простудних захворювань, розвиток соматичної патології. Це унікальне по своїй суті дослідження, яке досі взагалі не проводилось не тільки в Україні, а й в СНД. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в дослідженні звертатися до нашої команди.
Модернізація харчування дітей та підлітків у навчальних закладах задля запобігання надлишковій масі тіла, ожиріння, хворобі та навіть розумовій діяльності і, як наслідок, слабкій успішності. Наразі шкільний асортимент – це суцільна “цукрова бомба” (печиво, вафлі, мармелад, ватрушки, пиріжки, булочки, соки), що ніяк не сприяє здоров’ю.
Гранти на безоплатний дієтологічний супровід пацієнтів з цукровим діабетом, серцевою недостатністю, остеоартрозом.