Лекція для лікарів: “Виховання харчуванням. Основи здорового раціону дитини”

ГО “Асоціація дорослого і дитячого харчування”

проведе освітню лекцію для лікарів

2 грудня о 17:00 за адресою вул. Борисоглібська, 14 відбудеться лекція лікаря-дієтолога та ендокринолога Анни Бєлокоз на тему “Виховання харчуванням. Основи здорового раціону дитини”. На зустрічі лікар-дієтолог Клініки дієтології Самойленко розповість про роль збалансованого раціону у розвитку дітей та підлітків:

• фізіологія травлення та обмінних процесів в дитячому та підлітковому віці
  • епідеміологія надлишкової маси тіла та ожиріння
  • наслідки нераціонального харчування
  • психологія харчової поведінки
  • основи здорового раціону дитини
  • залежність від цукру та як її позбутися
  • поради, як навчити дитину харчуватися правильно
  • допомога практикуючому лікарю в роботі з дитячим харчуванням

Лекція розрахована на лікарів будь-яких спеціальностей та усіх зацікавлених у здоровому харчуванні.

Це другий організований захід в рамках громадської організації “Асоціація дорослого і дитячого харчування”. Організатори зазначають, що лекції відбуватимуться на постійній основі, в середньому 8-10 разів на рік. Усі, хто прослухає повний курс лекцій, отримають сертифікат.

Учасникам ГО – вхід безкоштовний. Передбачено онлайн-трансляцію, лінк на яку ви отримаєте о 15:00 в день проведення лекції.

Реєстрація на лекцію тут.

Реєстрація на членство в ГО “Асоціація дорослого і дитячого харчування” за посиланням.

Партнери заходу – Клініка святого Даміана Цілителя, медична лабораторія ДІЛА

Слідкувати за новинами Асоціації тут.

Контактний номер телефону: +380 98 836 4766

Діти з надмірною вагою і ожирінням піддаються більш високому ризику появи серйозних проблем зі здоров’ям, у тому числі діабету 2 типу, гіпертонії, астми та інших респіраторних захворювань, порушень сну і хвороби печінки. Вони також можуть страждати від психологічних наслідків, наприклад, низької самооцінки, депресії та соціальної ізоляції. Дитяче ожиріння також підвищує ризик ожиріння, неінфекційних захворювань, передчасної смерті та інвалідності в дорослому віці.

Просвітницький напрямок роботи ГО буде направлений на підвищення обізнаності українців в питаннях здорового харчування та впливу раціону на стан здоров’я. Члени ГО закликають лікарів-дієтологів та лікарів інших напрямків приєднатися до платформи з метою обміну досвідом та знань про дитяче та доросле харчування.
Це наша соціальна відповідальність як медиків.