Лекція для лікарів: “Вплив структури раціону на структуру тіла”

lection_21_10

21 жовтня о 15:30 за адресою вул. Борисоглібська, 14 відбудеться лекція лікаря-дієтолога та ендокринолога Наталії Самойленко на тему “Вплив структури раціону на структуру тіла”. На зустрічі засновниця Клініки дієтології Самойленко розповість про корекцію надлишкової маси тіла і ожиріння:

• їжа як інструмент корекції метаболічних порушень
  • якої кратності харчування варто дотримуватись
  • що таке структура раціону
  • біоритміка харчування
  • які продукти слід віднести до червоного і зеленого списків
  • план обстеження пацієнтів з метаболічним синдромом
  • приклади меню для пацієнтів з метаболічним синдромом
  • лікар-дієтолог також зробить розбір клінічного випадку

Лекція розрахована на лікарів будь-яких спеціальностей та усіх зацікавлених у здоровому харчуванні.

Це перший організований захід в рамках громадської організації “Асоціація дорослого і дитячого харчування”. Організатори зазначають, що лекції відбуватимуться на постійній основі, в середньому 8-10 разів на рік.

Учасникам ГО – вхід безкоштовний. Передбачено онлайн-трансляцію.

Реєстрація на лекцію тут.

Реєстрація на членство в ГО “Асоціація дорослого і дитячого харчування” знаходиться за цим посиланням

Партнер заходу – Клініка святого Даміана Цілителя

Контактний номер телефону: +38 (098) 836-47-66 Діана

В Україні гостро стоїть проблема неправильного харчування: ⅔ всіх хвороб українців є наслідком неналежного раціону. Також Україна посідає перше місце в Європі за рівнем смертності через неправильне харчування. Просвітницький напрямок роботи ГО буде направлений на підвищення обізнаності українців в питаннях здорового харчування та впливу раціону на стан здоров’я. Члени ГО закликають лікарів-дієтологів та лікарів інших напрямків приєднатися до платформи з метою обміну досвідом та знань про дитяче та доросле  харчування.
Це наша соціальна відповідальність як медиків.